Últimas noticias

I gala solidaria Diabetes Infantil

1381902_579715008752560_1292658584_n

El Club de Gimnàstica Rítmica Aceus organitza la I Gala Solidària per la Diabetis Infantil

Diumenge que ve dia 13 d’octubre tindrà lloc la I Gala Solidària per a la Diabetis Infantil en el Pavelló Cobert de Sueca. L’esdeveniment, organitzat pel Club de Gimnàstica Aceus amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca, està motivat perquè una de les gimnastes patix esta malaltia “és una iniciativa que portem molt de temps en ment perquè una de les nostres gimnastes té diabetis i és prou dur i, per fi, podrem celebrar-la”, expliquen des del Club.

Amb esta gala pretenen demostrar i ensenyar a les més joves la importància de practicar esport tant per a la salut com per al desenvolupament personal i, més especialment, per als que patixen esta malaltia.

L’entrada és gratuïta i per a tots els públics, a més hi haurà unes quantes empreses col·laboradores que donaran alguns dels seus productes per a, posteriorment, fer una rifa entre el públic assistent. Hi haurà també un xicotet mercat, on poder comprar articles, productes i llibres a preus simbòlics per a recaptar diners per a l’associació.
“Esperem la màxima participació per a solidaritzar-nos i conéixer més a prop esta malaltia, gràcies a la il·lusió dels nostres esportistes i entrenadors”, conclouen.